Madfestival

Nordjysk Madfestival vil samle nordjyderne til fælles madoplevelser omkring nordjysk producerede råvarer og skabe grobund for kulinarisk nysgerrighed og inspiration, så du kan bringe Nordjylland ind i eget køkken.

Du kan tilmelde dig alle de spændende workshops, kokkeskoler mv. her.

Nordjysk Madfestival har til formål at fremme unikke madoplevelser ud fra lokalt producerede råvarer med fokus på kvalitet, oplevelse og bæredygtighed. Nordjyske fødevareproducenter, restauranter, dyr og andre interessenter samles i festivaldagene omkring forskellige aktiviteter på Gammeltorv i Aalborg.

Nordjysk Mad og Turismes medlemmer er vært for alle nordjyder og det nordjysk erhvervsliv, der har interesse i mad, drikke og lokale kvalitetsråvarer. I festivaldagene afholder vi Østers Battle, hvor du som festivalgænger er dommer over, hvem der laver den bedste østers ret i Nordjylland! Herudover afholder vi kokkekonkurrencen Årets Grønt Ret, hvor nordjyske restauranter kæmper om, hvem der kan skabe de bedste retter. På festivalpladsen vil der være bar, madboder og foodtrucks, hvor festivalens gæster kan købe nordjyske retter og drikkevarer.

Du vil også kunne opleve vores minidyrskue og lære mere om, hvor maden kommer fra. Tag børnene med og lær dem mere om dyrevelfærd, fødevareproduktion og  madlavning i vores workshops og boder og giv dem inspiration til, hvad de kan lave på deres næste maddag!


Samarbejdspartnere