CHME Hotel Investment Forum

This is custom heading element

This is custom heading element

This is custom heading element

Konferencen er en årlig tilbagevende begivenhed og bliver afholdt for det britiske netværk Council for Hospitality Management Education (CHME). I maj 2017 blev konferencen afholdt i Aalborg og var den første CHME konference udenfor Storbritannien.

Konferencen blev arrangeret med henblik på at indhente international viden til det nordjyske hotel, restauration og turismeerhverv samt fremadrettet skabe mulighed for udviklingsprojekter med international deltagelse. Videre var formålet også at skabe bro mellem forsknings/uddannelsesinstitutioner og det private erhvervsliv indenfor branchen.

CHME’17 er:

CHME17 er den årlige konference for det britiske netværk Council for Hospitality Management Education (CHME). Konferencen i maj 2017 blev for første gang afholdt udenfor Storbritannien.

CHME17 henvendte sig til forskere og erhvervsfolk, der arbejder indenfor hospitality (hotel og restauration), event og turismebranchen. Herudover henvendte konferencen sig også til leverandører til branchen. CHME17 var en international konference med deltagere fra det meste af Europa, Mellemøsten, Kina, Australien, USA og Sydamerika.
Konferencesproget var engelsk.

CHME17 samlede 165 delegerede i Aalborg under konferencen. Hovedformålet for CHME17 var at skabe sammenhæng mellem akademisk forskning og industriel udvikling inden for hospitality, event og turismebranchen, under temaet:

Hospitality on the Move – Beyond Boarders.
Under konferencen var det muligt at få adgang til den nyeste viden indenfor hospitalitysektoren samt se de nyeste internationale erhvervstendenser indenfor branchen. Endvidere var det en mulighed for, at hospitality interessenter kunne udveksle erfaringer og blive bedre til fremadrettet at skabe forretningsaktivitet samt udviklingsprojekter til gavn for branchen som helhed. Værdierne for konference afholdelse var bygget ud fra de 3 C’er

Content – Context – Community
Content – et fokuseret indhold der levere den nyeste viden til de delegerede indenfor hospitality, hotel og turismeområdet. Context – fokus på et tilpasset fagligt indhold, der kan relateres direkte til den enkelte delegeredes ønsker igennem interaktion.

Community – den delegeredes mulighed for at påvirke konferences indhold igennem interaktion med talere, oplægsholdere, workshops, sponsorer, med-delegerede og konference vært.

Hotel Investment Forum
I maj 2017 deltog Kruse Development i samarbejde med UCN Business, Kvistgaard + HIRD, Stenstrup PR og Kommunikation og CHME’17 konferencen i udvikling og afholdelse af Hotel Investment Forum.

Hotel Investment Forum var et 3 timers debatforum omkring hoteludvikling i Nordjylland, med den provokerende overskrift ”Mangler Aalborg ikke et 5-stjernet hotel?” diskuterede de fremmødte udviklingsmuligheder indenfor den nordjyske hotelbranche. Det blev ligeledes sat fokus på, hvorfor en del nordjyske virksomheder har valgt at afholde deres møder i København og ikke i Nordjylland og hvordan man igennem udviklingen af den nordjyske hotelscene kan sikre, at kvaliteten af møde/konferencelokaler og hotelværelser lever op til de nordjyske virksomheders forventninger.

Hotel Investment Forum bestod af 5 oplægsholdere som var følgende:
·  Thomas Kastrup-Larsen, Borgmester, Aalborg Kommune
·  Rasmus Jerver, Direktør, VisitAalborg
·  Peter Christian Jensen, Bestyrelsesformand, Bühlman Hotel- og Gastronomi
·  Professor, Dr. Kaye Chon, Dekan Hong Kong Poly University og grundlægger
Hotel ICON, Hong Kong
·  Anders Hedegaard Jensen, CEO, Gabriel

Det er hensigten at skabe yderligere konkrete udviklingsaktiviteter, baseret på de punkter der blev diskuteret under forummet. Herunder, at kvalitet ikke er bestemt af stjerne-certificeringer, men samarbejde og dialog med erhvervslivet.

EuroCHRIE
Kruse Development har et strategisk samarbejde med forsknings- og uddannelsesnetværket The European Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education (EuroCHRIE). EuroCHRIE samler uddannelsesinstitutioner og erhvervs omkring vidensudvikling inden for hospitality og turisme industrien i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Kruse Development samarbejder med EuroCHRIE i forbindelse med organisationens årlige konference, der i 2017 foregår i Nairobi, Kenya. Herudover tiltrækker Kruse Development netværkets medlemmer til Nordjylland forbindelse med forskellige aktiviteter til gavn for et nordjyske hotel og turisme erhverv og vidensinstitutioner.

EuroCHRIE skriver om dem selv:
“EuroCHRIE is the official federation for Europe, the Mediterranean Basin and Africa of International CHRIE, the leading international organisation that supports education and training for the world’s largest industry.

EuroCHRIE represents 185 International CHRIE members. The European Federation brings together educators from hospitality & tourism management schools and universities into a global network in close co-operation with industry representatives. Under the CHRIE umbrella, both education and industry combine their efforts to shape the future of hospitality & tourism.

EuroCHRIE offers an ideal platform to share information through conferences, publicationsand individual networking. The organisation’s strength is based on its sheer force of sharing and exchanging ideas, visions, experiences, educational material, research and technological know-how.”

Lær mere om EuroCHRIE på www.eurochrie.org