Nordjysk viden- og ressourcebank for gastronomisk udvikling

Nordjysk Viden- og ressourcebank er stedet, hvor aktører i den nordjyske hotel-, restaurations- og fødevarebranche henter viden, får sparring, finder værktøjer, køber rådgivning og finder nye samarbejdspartnere.

Hvad kan du bruge foreningen til?

I Nordjysk Viden- og ressourcebank har vi fokus på handling. Vi tilbyder en lang række ydelser, som alle har det til fælles, at de understøtter vores arbejde med skabe de bedste forretningsmæssige forudsætninger for medlemmerne i Nordjysk Mad og Turisme.

Vi bistår for eksempel ansøgninger, sætter virksomheder i kontakt med hinanden, etablerer ERFA-grupper, indsamler og formidler den nyeste viden, har dialog med investorer og finder vej i både kommunale, regionale og nationale puljer, programmer og indsatser.

Vi har stor viden om og erfaring med at understøtte virksomheder i deres vækst – både i forhold til den enkelte virksomhed og i forhold til en gruppe af virksomheder, der arbejder tæt sammen.

Nordjysk Viden- og ressourcebank er et stærkt fundament for nordjyske hotel-, restaurations- og fødevarevirk-somheder. Hos os finder de svar! Hos os tager mange nye fællesskaber de første skridt.

Hvordan får man adgang til ressourcebanken?

For at få adgang til de mange muligheder indenfor ressourcebanken, kræver det et medlemskab i foreningen. Denne kan opnåes gennem en tilmelding og betalling af et årligt kontingent. Der findes to forskellige medlemstyper og tilhørende fordele.

Du kan læse mere og blive medlem her

Se andre medlemmer