Medlemskaber

MEDLEM TYPE 1

Restaurant Abstrakt

menukortet tager ved restaurant Abstrakt udgangspunkt  i det sæsonbetonede køkken, hvor der skiftes i retterne efter humør og sæson. 

Læs mere om Restaurant Abstrakt her

 

Restaurant Applaus

Nyd en blanding af social dining og individuelle retter, hvor køkkenet sætter menuen. Der er også mulighed for at opleve Lækre a’la carte med individuelle retter. 

Læs mere om Restaurant Applaus her

Bistro Dejavú

Hos Bistro Dejavu serveres der alt det du kender fra det franske køkken, med både franske retter og vine. Maden opleves i rammer der giver dig et dejavu til The Great Gatsby.

Læs mere om Bistro Dejavu her

Bøgebæk Økologi

Den økologiske gård ligger ved Tårs, Vendsyssel. Gården levere mælk til Thise, har opdræt af kødkvæg samt hønse produktion. Herudover har de en mindre produktion af grøntsager på friland og drivhus med økologisk dyrkede grøntsager til engrossalg.

Læs mere om Bøgebæk økologi her

Egholm Folkefarm

Egholm Folkefarm er et familievenligt kollektivt landbrug, hvor du er medejer og altid velkommen. På farmen dyrkes der friske økologiske råvarer. Herudover producerer Folkefarmen en lille linie af designobjekter med fokus på økologi og landbrug.

Læs mere om Egholm Folkefarm her

Borger9700

Brønderslev borgerforening har til formål at styrke, støtte og fremme Brønderslev byområde, med fokus på at skabe en god, aktiv og spændende by at bo i. Heruodver, har foreningen et ønske om at være en god handels- og erhvervsby mm.

Læs mere om Borger9700 her

Bistro V

Et lille hyggeligt spisested indrettet i rå og afslappet stil. Bordene er uden stivede duge, og betjeningen er venlig og uformel. Drikkevarerne og maden er helt i top. Bistro V byder på alt fra frokost, aftenmenu, socialfood, bar, deli, events, selskaber og meget mere.

Læs mere om Bistro V her

Restaurant Essens

Restaurant Essens vil gå langt for de gode råvare​, og laver mad med god håndværk, passion samt det bedste naturen kan levere. Restauranten gør brug af råvare fra deres økologiske mark og arbejder hen imod at være 100% selvforsynende

Læs mere om Restaurant Essens her

Restaurant Fusion

Restauranten tilbyder en fusionering af et kulinarisk køkken, mikset med en fantastisk udsigt og gode mødefaciliteter = Fusions Konference & Events koncept. Herudover tilbydes der mulighed for selskaber både i og ud af huset.

Læs mere om Restaurant Fusion her

Restaurant Fauna

Den nye restaurant består af hele tre koncepter, nemlig Fauna Fine Dining, Faunas Spisebar og Faunas Førstesal. Faunas ideologi og tanker tager udgangspunkt i ambitionen om at levere en ren, frisk, enkel og bæredygtig tilgang til måltidet. 

Læs mere om Restaurant Fauna her

Gjøl Bigård

Gjøl Bigård holder biavl med respekt for bierne, naturen og honningen. Ved gården produceres der flere typer honning. honningvin, bivoks, propolis og blomsterpollen.

Læs mere om Gjøl Bigård her

Guldbæk Vingård

En lille familiedrevet dansk vingård med omkring 4 hektare grønne og blå druer. Vingården har et ønske om at placere Danmark på det internationale vinkort, med godt håndværk, økologiske metoder og kompromisløs fokus på kvalitet.

Læs mere om Guldbæk Vingård her

Hos Isidor Henius

Restauranten servere traditionelt dansk smørrebrød – gerne ledsaget af en kold øl og akvavit. Der lægges vægt på traditioner, kvalitet og ikke mindst den gode oplevelse. Oplev ånden fra De Danske Spritfabrikker i kombination med de rødternede duge, mormors musselmalede service og Madam Blå.

Læs mere om Hos Isidor Henius her

Hos Hjorth’s Badehotel

I  Skagen finder du Danmarks hyggeligste badehotel med nordisk køkken og afslappende atmosfære. Kom væk fra hverdagens stress og i stedet tæt på hav og strand: Slap af, nyd stedet, maden og hinanden.

Læs mere om Hos Hjorth’s Badehotel her

 

KaffeFair

KaffeFair er en Social Økonomisk Virksomhed, der fungerer som café om dagen og restaurant om aftenen. Her kan du slå dig ned med en kop velbrygget kaffe. Du kan hente din grønne to-go frokost eller invitere en kær ven til en middag af velsmagende retter med et twist. 

Læs mere om KaffeFair her

 

Kystfisken

Hos Kystfisken får du friske morgenfanget fisk fra Vestkysten inden spisetid. Gennem generationer har de lokale fiskere nær Hanstholm trodset vind og vejr, og skabt den kystnære fiskeoplevelse. Kystfisken levere fisk til den kvalitetsbevidste madelsker med friskheden i højsædet.

Læs mere om Kystfisken her

La Bottega

La Bottega er en autentisk italiensk cafe og delikatesse med eget bageri, hjemmelavede lækkerier, slagterspecialiteter fra Slagteren & Kokken i Gistrup, mad ud af huset, salg af vin, olie, is, frisk pasta og meget andet. Stedet har leveret kvalitetsmad af de bedste råvarer siden 1995.

Læs mere om La Bottega her

 

La Locanda

Autentisk italiensk restaurant, med høj kvalitet og udsøgt service i rustikke omgivelser. Et hyggeligt sted, hvor man kan nyde et godt glas vin, bobler eller rosé med god og lækker italiensk mad. Maden er lavet af dygtige kokke med friske råvare.

Læs mere om La Locanda her

Ma Petit France

Ma Petite France er en lille bid af Frankrig i Aalborg. Det er den gode vin, de lækre råvarer, det adstadige tempo, den lattermilde tone, varmen og ikke mindst nærværet. Både vinene, oste, pølser, skinker, terriner osv. er fra Frankrig, hvor de bliver nøje udvalgt.

Læs mere om Restaurant Ma Petit France her

Restaurant MEAT

Et originalt steak house med BBQ koncept af høj kvalitet til fornuftige priser. Et sted med stil, men uden fine fornemmelser.  Der bydes ikke på ordinære smagsoplevelser men derimod udsøgte udskæringer, stegt til perfektion ved hjælp af grill, røg og ild.  

Læs mere om Restaurant MEAT her

Restaurant Menéndez

Latinamerikansk restaurant i hjertet af Aalborg, der ikke er bundet til traditioner, men tager inspiration i forskellige lande med eget twist og de råvare der er i sæson. Du får smagsfuld mad, gode vine, lækre cocktails og en hyggelig atmosfære. 

Læs mere om Restaurant Menendez her

 

Restaurant Nam

Nam Social Dining & Drinks er stedet hvor maden deles og drinksene nydes. Her skabes en uhøjtidelige atmosfære – hygge og velsmag er essensen! Enkel kvalitet og lokale råvarer krydret med asiatiske twist danner rammen om køkkenet. Drinksene er velmiksede og vinene håndplukkede.

Læs mere om Restaurant Nam her

Naturbruget Tranum

På gården dyrkes der over 80 slags grøntsager og 17 sorter kartofler økologisk, fordelt på 19 hektar. Herudover har gården ½ hektar kvædeplantage, forskellige bærbuske, drivhus, krydderurtehave og udvalg af syltninger og safte. Der bliver løbende eksperimenteret med nye afgrøder samt bæredygtige tiltag.  

Læs mere om Naturbruget Tranum her

Nordisk Brænderi

mikrodestilleriet er startet og drives af ingeniør Anders Bilgram. Her har kærligheden til natur og eventyr skabt håndlavet premium spiritus. Produktionen tilbyder eksklusive og unikke brændevine, snapse, gin, rom og whiskey på nordiske frugter, bær, urter mm.
til både hjemme- og eksportmarkedet.

Læs mere om Nordisk Brænderi her

Restaurant Ombord

Nyd udsigten til Limfjorden fra Vestre Bådehavn i Aalborg og lad vandet glide forbi dig lige uden for restauranten. Som gæst stiger du Ombord i en overkommelig menu til frokost og aften alle ugens syv dage, som byder på ærlig mad hjemmelavet af friske og gode kvalitetsråvarer.

 

Læs mere om Restaurant Ombord her

Restaurantskibet Prinses Juliana

Prinses Juliana flyder midt i Aalborg havn, hvor gæsterne bydes indenfor i en afslappet og maritim atmosfære. Maden er lavet fra bunden og sammensættes efter årstiden. Råvarene er udvalgte med omhu og fokuserer på produkter fra de nordjyske egne og grøntsager fra egen dyrkning.

Læs mere om Prinses juliana her

Pingvin

Med et Verdenstapas koncept, vil Pingvin gerne tage dig med på en tur rundt i alverdens køkkener ved at byde dig på det lækreste udvalg af tapas. Du vil opleve inspirationer i deres tapastallerkener fra bl. a. Europa, Asien og Amerika – men altid med eget twist.

Læs mere om Pingvin her

Quist Wine

Quist Wine er et vinfirma med speciale i Italienske kvalitets vine. DE har fokus på autentisk vin med kant, personlighed og medaljer, dyrket med kærlighed og entusiasme. De importerer vine fra små og mellemstore vinhuse 

 

Læs mere om Quist WINE her

Rosenbeck Frilandskød

Alt kødet fra gården stammer fra frilandsopdrættede grise og kvæg med fokus på dyrevelfærd og fødevarekvalitet. Der er både gårdsbutik, mulighed for online bestilling oglevering samt salgsbil på torvet i Nørresundby og Hjallerup. 

Læs mere om Rosenbeck Frilandskød her

Restaurant Rusk

Brasserie og bistro med fokus på klassiske franske retter. Maden er baseret på lokale og sæsonaktuelle råvarer fra Nordjylland af høj kvalitet. Kokken får inspiration fra hele verden med forkærlighed for det franske og nordiske køkken, med fokus på bæredygtighed.

Læs mere om Restaurant Rusk her

 

Salling Rooftop, Aalborg

Kom på Salling Rooftop i Aalborg og oplev et helt fantastisk 1.400 kvm stort byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder. Besøg også caféen i væksthuset, hvor vi serverer alt fra en let anretning til forfriskende cocktails og kaffe.

Læs mere om Salling Rooftop her

Scheelsminde

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. Scheelsminde henvender sig via de mange faciliteter og muligheder til både par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker skønne oplevelser i historiske rammer.

Læs mere om Scheelsminde her

Skagen Fiskeresturant

Restauranten er og finde fire steder i Danmark, hvor havets bord er det centrale element i menuen. Der bruges kun de bedste og friske råvarer fra havet omkring Skagen. Det er herudover muligt at opleve spændende tilbud, musik, events og arrangementer.

Læs mere om Skagen Fiskerestaurant her

Skovsgård Hotel

Dette Hotel er et andeledes hotel – en socialøkonomisk virksomhed, som viderefører det traditionsrige jernbanehotel i Skovsgård på nye vilkår. På hotellet er det mulig at nyde lækkert mad i hotellets resturant, bestile mad ud af huset, holde fester, deltage i koncerter og meget mere. 

Læs mere om Skovsgård Hotel her

Svalegaarden MEST

Svalegaarden Mest emmer af sjæl og danner de perfekte rammer for livets begivenheder – lige fra bryllup, dåb, konfirmation eller andet. Teamet står klar til at byde velkommen med et højt gastronomisk niveau. Mad Med Mest tilbyder en spændende og varieret frokostordning til din virksomhed

Læs mere om Svalegaarden MEST her

SMAEK

Restauranten forener gode råvarer og tilbyder et smagsfuldt og prisvneligt resultat. Her handler det om ægte madoplevelser og et ukompliceret måltid. Kort sagt: Rene råvarer, en tilbagelænet stemning og et simpelt madkoncept. Der forenes gode, bæredygtige råvarer med kreativ kokkekunst.

Læs mere om SMAEK her

Restaurant Tabu

På Restauranten tilbyder de en udsøgt kulinarisk rejse i det ypperste inden for dansk sublim kogekunst i kombination med de bedste lokale råvarer fra Nordjylland. Konceptet er udelukkende inspireret af den nordjyske natur, der ere inkorporeret i menuen. 

Læs mere om Restaurant Tabu her

TraPo

Et hyggeligt sted, hvor man kan nyde et godt glas vin, bobler eller rosé med god og lækker italiensk mad. De bedste kokke står bag køkkenet, hvor der bliver arbejdet med friske råvare af høj kvalitete, til at lave udsøgt og autentisk italiensk mad.

Læs mere om TraPo her

Cafe Ulla Terkelsen London

Nydd et varieret udvalg af retter på ën cafe forklædt som cirkus. Her tilbydes alt fra en brucnh, forskellige frokostretter til en velmixet drink i godt selskab. Der er også mulighed for at afholde arrangementer, møder og andet på cafeen.

Læs mere om Cafe Ulla Terkelsen her

Restaurant JØRN

Her møder du en moderne frokostrestaurant, med udsigt over fjorden Og mad i særklasse. Stedets kokke arbejder hele tiden med menukortet og går efter de bedste råvarer, der er i sæson. Du får fisk fra Skagen, honning fra deres bistade i gårdhaven og dansk vin. 

 

Læs mere om Restaurant JØRN her

Venø Seafood

Venø Seafood er en engros og detail virksomhed som leverer friske og lækre råvarer til primært virksomheder, dog snart også til de danske hjem. Virksomheden er med i et opdrætsprojekt for at bevare østers i det danske farevand. Hver eneste østers er håndsorteret, og håndbanket

Læs mere om Venø Seafood her

Voldsted Distillery

et mikrodestilleri i verdensklasse der er beliggende lidt syd for Aalborg.  Naturens ro og stilhed i lokalsamfundet inspirerer til at skabe unikke og velsmagende gins med brug af særligt udvalgte råvarer af bedste kvalitet

Læs mere om Voldsted Distillery her

Wildebeest Gastropub

Gastopubben tilbyder blandt andet deres signature sliders, der bliver tilberedt og serveret med stor omhyggelighed. Der bliver brugt lokale produccenter til indkøb, og alt sylteri og dressinger bliver lavet på stedet. Herudover er der mulighed for, at nyde et varieret udvalgtaf special øl samt drinks.

Læs mere om Wildebeest her

Økogården baksminde

Gården avler økologisk frugt af høj kvalitet, i balance med den omkringliggende natur og den næringsrige jord træerne er plantet i. Der dyrkes primært økologiske æbler og pærer, men også andre frugter og en masse forskellige bær og nødder. På gården er der også et lille mosteri, hvor der produceres most, saft og juice, samt et lille udvalg af syltetøj og marmelade, af egne frugter og bær. 

Læs mere om Økogården Baksminde her

Weber Grill

Weber tilbyder grilltyper med hver sine meritter: kulgrill, gasgrill og Weber Q. For Weber er en grill meget mere end bare en grill – den er samlingspunkt for uforglemmelige oplevelser. Det var dén filosofi, George Stephen byggede Weber på og det er den filosofi, der har revolutioneret grillverdenen og stadig gennemsyrer Weber den dag i dag.

Læs mere om Weber Grill her

Restaurant Kronborg Egholm

På Restaurant Kronborg er det vigtigt, at bruge så mange lokale producenter som muligt. De råvarer der kommer ind, skal være af god kvalitet og de skal have haft det godt. Det samme gælder for personalet, hvorfor de har overenskomst på Restaurant Kronborg.

Læs mere om Restaurant Kronborg Egholm her

Hvad får du ud af et medlemskab type 1 i Nordjysk Mad og Turisme?

Punkt 1

Har man en generel interesse i at varetage de andre medlemmers samt organisationens interesser.

Punkt 2

For at blive medlem, skal man have et CVR nummer man kan registrerer sig med.

Punkt 3

Det koster 500  kr. om året at være medlem i Nordjysk Mad og Turisme, som giver adgang til økosystemet og Nordjysk Madfestival.

Punkt 4

Som medlem er man stemmeberettiget.

Punkt 5

Herfra bestemmer man selv udbyttet af sit medlemskab, alt efter hvor meget tid man vælger at lægge i. Jo mere tid, jo større udbytte. Du kan altså være med til at bestemme retningen og aktiviteterne.

Punkt 6

Som medlem modtager man et månedligt nyhedsbrev fra foreningen, som opsummere igangværende projekter/nyheder i foreningen.

Punkt 7

Som medlem får man en individuel samtale, for at afdække den enkeltes behov og interesser. Således har Nordjysk Mad og Turisme de bedste betingelser for at skabe de bedste rammer for dit medlemskab.

MEDLEMSKAB TYPE 2

DRC –
Danmarks Restauranter & Caféer

Restauratørernes brancheorganisation. Med over 1.500 medlemsvirksomheder er organisationen restaurationsbranchens største repræsentant. DRC skaber et fagligt fællesskab af medlemmer med restauranter, caféer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder mv.

Læs mere om DRC her

Kvistgaard+Hird

Kvistgaard+HIRD er eksperter i turisme- og oplevelsesudvikling. De hjælper private og offentlige aktører med blandt andet destinationsudvikling, turismestrategier, forretningsudvikling, potentialeplaner, turismepolitikker, helheds- og masterplaner og oplevelsesdesign.

Læs mere om Kvistgaard+Hird her

Mad og Monopolet

Mad og livsstilsblog, som bedst beskrives som “et gastronomisk frirum i børnehøjde”. Bloggens omdrejningspunkt er manden bag, Mads Schytte der bla. har været med til at starte den succesfulde madblog Gastromand. Bloggen omfavner alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til hverdagslivet. 

Læs mere om Mads og monopolet her

Migogaalborg

MigogAalborg er et online nyhedsmedie, som blev grundlagt i 2016 og er Aalborgs suverænt største bymedie. MigogAalborgs mission er at fortælle Aalborg og omegn om de spændende nyheder, der rører sig i bylivet. Man har fingeren på pulsen, når man læser mediet der samler alt det du skal vide – fra events til musik og spisesteder til Aalborgs firstmovers og erhvervslivet.

Læs mere om MigogAalborg her

UCN
University College Nordjylland

Professionshøjskolen er en regionalt forankret praksisnær vidensinstitution, der med nationalt og internationalt udsyn uddanner og danner de professionelle, som nu og i fremtiden skal skabe bæredygtig vækst og velfærd. Skolen arbejder inden for fire områder: Business, pædagogik, sundhed og teknologi.

Læs mere om UCN her

Weltklasse reklame + pr

Et reklamebureau der sætter en ære i at være nemme at arbejde sammen med. Det skal være både inspirerende, sjovt og effektivt. Weltklasse kan hjælpe dig med at sælge mere af den vare eller service, som du udbyder. De skaber din succes gennem kreative koncepter, stærke kampagneplaner, grafisk identitet, online kommunikation og ikke mindst rigtigt gode ideer. 

Læs mere om Weltklasse her

Hvad får man ud af et medlemskab type 2 i Nordjysk Mad & Turisme?

Punkt 1

For at være medlem, skal man have en interesse i gastronomi og fødevare turismen i Nordjylland.

Punkt 2

I et medlemskab type 2 løser Nordjysk Mad og Turisme enten en opgave for partneren eller partneren løser en opgave for NMOT eller også er partneren en del af økosystemet, men hører ikke under afgrænsningen for medlemskab type 1.

Punkt 3

Et medlemskab type 2 kan også være passivt og blot som en støtte og opbakning til Nordjysk Mad og Turisme’s formål og aktivteter.

Punkt 4

Det koster 500 kr. om året at have medlemskab type 2 i Nordjysk Mad og Turisme og man skal have et CVR-nummer for at blive partner.

Punkt 5

I medlemskab type 2 er man ikke stemmeberettiget på den årlige generalforsamling.

Punkt 6

Som partner vil man modtage et månedligt nyhedsbrev fra foreningen, som opsummere igangværende projekter/nyheder i foreningen.

Punkt 7

Som partner får man en individuel samtale, for at afdække den enkeltes behov og interesser. Således har Nordjysk Mad og Turisme de bedste betingelser for at skabe de bedste rammer for partnerskabet.

Punkt 8

Medlemskab type 2 indeholder et rimeligt forbrug af timer fra Nordjysk Mad og Turisme’s side. Ved større projekter kan der forekomme yderligere betaling foruden kontingent.

Du kan også blive medlem!

Ring til os på

22 25 35 16

Eller send os en e-mail

nordjyskmadogturisme@gmail.com

9 + 15 =

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Privacy Policy

What information do we collect?

We collect information from you when you register on our site or place an order. When ordering or registering on our site, as appropriate, you may be asked to enter your: name, e-mail address or mailing address.

What do we use your information for?

Any of the information we collect from you may be used in one of the following ways: To personalize your experience (your information helps us to better respond to your individual needs) To improve our website (we continually strive to improve our website offerings based on the information and feedback we receive from you) To improve customer service (your information helps us to more effectively respond to your customer service requests and support needs) To process transactions Your information, whether public or private, will not be sold, exchanged, transferred, or given to any other company for any reason whatsoever, without your consent, other than for the express purpose of delivering the purchased product or service requested. To administer a contest, promotion, survey or other site feature To send periodic emails The email address you provide for order processing, will only be used to send you information and updates pertaining to your order.

How do we protect your information?

We implement a variety of security measures to maintain the safety of your personal information when you place an order or enter, submit, or access your personal information. We offer the use of a secure server. All supplied sensitive/credit information is transmitted via Secure Socket Layer (SSL) technology and then encrypted into our Payment gateway providers database only to be accessible by those authorized with special access rights to such systems, and are required to?keep the information confidential. After a transaction, your private information (credit cards, social security numbers, financials, etc.) will not be kept on file for more than 60 days.

Do we use cookies?

Yes (Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computers hard drive through your Web browser (if you allow) that enables the sites or service providers systems to recognize your browser and capture and remember certain information We use cookies to help us remember and process the items in your shopping cart, understand and save your preferences for future visits, keep track of advertisements and compile aggregate data about site traffic and site interaction so that we can offer better site experiences and tools in the future. We may contract with third-party service providers to assist us in better understanding our site visitors. These service providers are not permitted to use the information collected on our behalf except to help us conduct and improve our business. If you prefer, you can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies via your browser settings. Like most websites, if you turn your cookies off, some of our services may not function properly. However, you can still place orders by contacting customer service. Google Analytics We use Google Analytics on our sites for anonymous reporting of site usage and for advertising on the site. If you would like to opt-out of Google Analytics monitoring your behaviour on our sites please use this link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Do we disclose any information to outside parties?

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your personally identifiable information. This does not include trusted third parties who assist us in operating our website, conducting our business, or servicing you, so long as those parties agree to keep this information confidential. We may also release your information when we believe release is appropriate to comply with the law, enforce our site policies, or protect ours or others rights, property, or safety. However, non-personally identifiable visitor information may be provided to other parties for marketing, advertising, or other uses.

Registration

The minimum information we need to register you is your name, email address and a password. We will ask you more questions for different services, including sales promotions. Unless we say otherwise, you have to answer all the registration questions. We may also ask some other, voluntary questions during registration for certain services (for example, professional networks) so we can gain a clearer understanding of who you are. This also allows us to personalise services for you. To assist us in our marketing, in addition to the data that you provide to us if you register, we may also obtain data from trusted third parties to help us understand what you might be interested in. This ‘profiling’ information is produced from a variety of sources, including publicly available data (such as the electoral roll) or from sources such as surveys and polls where you have given your permission for your data to be shared. You can choose not to have such data shared with the Guardian from these sources by logging into your account and changing the settings in the privacy section. After you have registered, and with your permission, we may send you emails we think may interest you. Newsletters may be personalised based on what you have been reading on theguardian.com. At any time you can decide not to receive these emails and will be able to ‘unsubscribe’. Logging in using social networking credentials If you log-in to our sites using a Facebook log-in, you are granting permission to Facebook to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth and location which will then be used to form a Guardian identity. You can also use your picture from Facebook as part of your profile. This will also allow us and Facebook to share your, networks, user ID and any other information you choose to share according to your Facebook account settings. If you remove the Guardian app from your Facebook settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a Google log-in, you grant permission to Google to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth, sex and location which we will then use to form a Guardian identity. You may use your picture from Google as part of your profile. This also allows us to share your networks, user ID and any other information you choose to share according to your Google account settings. If you remove the Guardian from your Google settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a twitter log-in, we receive your avatar (the small picture that appears next to your tweets) and twitter username.

Children’s Online Privacy Protection Act Compliance

We are in compliance with the requirements of COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), we do not collect any information from anyone under 13 years of age. Our website, products and services are all directed to people who are at least 13 years old or older.

Updating your personal information

We offer a ‘My details’ page (also known as Dashboard), where you can update your personal information at any time, and change your marketing preferences. You can get to this page from most pages on the site – simply click on the ‘My details’ link at the top of the screen when you are signed in.

Online Privacy Policy Only

This online privacy policy applies only to information collected through our website and not to information collected offline.

Your Consent

By using our site, you consent to our privacy policy.

Changes to our Privacy Policy

If we decide to change our privacy policy, we will post those changes on this page.
Save settings
Cookies settings